Thailand er et helt igennem eventyrligt rejsemål, hvor traditionen bryder med moderniteten, og hvor man kan finde begge dele side om side i storbyens pulserende rytme såvel som i den rolige, landlige levevis.

 

Boathouse Hua Hin

er et førsteklasses resort lidt uden for Hua Hin, hvor man kan nyde tilværelsen i et fredfyldt tropisk paradis på 15.000 kvm, som overgår de flestes forventning.

Poolområdet mellem lejlighedskomplekset og havet er udformet som et vidt forgrenet system af kanaler, akvædukter og laguner, eksotisk anlagt med tropisk beplantning gennem park- og bungalowområdet.
Man kan således både gå og svømme ud til stranden, hvor man kan stige om til et stort saltvandsbad eller bade fra stranden. Det hele til fri afbenyttelse.

De fleste lejligheder er med hel eller delvis havudsigt og udstyret med moderne bekvemmeligheder. De ejes af forskellige mennesker og er derfor individuelt indrettet efter ejerens smag og behov. 
Lejlighederne lejes for en måned ad gangen og opholdet er uden morgenmad, men der er flere restauranter på stranden og i området – og kun 10 min kørsel ind til Hua Hin.
 
Fitness-centret Lighthouse er eksklusivt udstyret og centralt beliggende i parkanlægget. Der er tennisbaner tæt på hovedbygningerne, og hvis man er til golf, findes særdeles gode baner lige i nærheden af Hua Hin.
 
Transport ca. 3 timers kørsel fra Bangkok

Smagsprøve på herlighederne

Tag med på en svømmetur gennem nogle af kanalerne helt ud til havet, som man også kan bade i

Den officielle præsentation

Seværdigheder i og omkring Hua Hin

Her kan man med fordel benytte netværkssiden HuaHin.dk, som ønsker at være Skandinaviens foretrukne informationsportal om ferie og rejser til den dejlige badeby Hua Hin – Thailands ældste feriedestination ! 

Oplev Thailand HER